Bylinky, plody a houby – Jak je rozeznat, sbírat a jíst

Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni. Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této praktické příručce. – Více než 100 domácích bylinek, lesních plodů a hub – uspořádaných podle období sklizně – Kvalitní fotografie zachycující všechny poznávací znaky – Vyčerpávající informace o místu nálezu, době sklizně a o jedovatých dvojnících – Více než 100 receptů a kuchyňských rad.

http://www.eknizky.cz/Vydavatelstvi-VIKEND-J-Cerny/bylinky-plody-a-houby-jak-je-rozeznat-sbirat-a-jist/